Molina, JRJ, Selgas i Sant Jaume presenten a les seves Falleres Majors

Seran moments molt emotius per a les màximes representants d’aquestes comissions

Les comissions falleres Molina Claret, Joan Ramon Jiménez i Selgas Tovar celebren aquest cap de setmana les presentacions de les seues Falleres Majors.

Joan Ramon Jiménez i Selgas ho faran de manera conjunta demà dissabte a les 20 hores al Gran Teatre de Xàtiva. Serà un esdeveniment molt emotiu i especial que representarà el punt de partida d’aquest nou exercici. Multitud de persones assistiran a l’exaltació de les seues Falleres Majors; Tamara Ortega, i Laura Gil per part de JRJ; i Pilar Ávalos i Gil per part de Selgas.

Es tracta del quart any en què aquestes dues comissions realitzen l’acte de manera conjunta, gràcies a la bona relació entre elles. A més a més, l’apropòsit estarà representat per membres d’ambdues falles. El preu de les entrades és un un donatiu de tres euros, i podran adquirir-se contactant amb membres de les dues comissions.

D’altra banda, Molina Claret celebrarà l’acte diumenge a les 18 hores també al Gran Teatre. Les màximes representants d’aquesta falla, Andrea Gironés, i la xiqueta Alejandra Mompó, viuran moments màgics acompanyades pels seus familiars i amics. Prèviament es realitzarà l’apropòsit anomenat «I si hi ha flames, que siguen flames de festa», guió i idea original de la Falla Molina Claret.

Finalment, Sant Jaume presentarà a Carmen Bernabeu com a Fallera Major diumenge al Centre Cultural de Xàtiva (CCX). L’acte tindrà lloc a les 20 hores, i la proclamació estarà precedida per l’apropòsit «Somni d’una fallera». La comissió ha comunicat que la venda de tiquets serà a la porta, abans d’accedir a l’acte, amb un preu de tres euros.