El Sopar de Germanor de les falles de Xàtiva reuneix a 650 persones

-sopar-germanor

El Sopar de Germanor de les falles de Xàtiva va reunir el passat dissabte a 650 persones, un esdeveniment que significa l’inici de la festa josefina a la capital de La Costera.
L’acte va estar presidit per l’alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus, el president de la Junta Local Fallera de Xàtiva, Javier García Paños, i la regidora de Festes i Falles, Rosa Esteban, i va estar protagonitzat per les Falleres Majors de Xàtiva, Maria José Mallol i Patricia Giner, que ja ultimen tots els detalls per viure amb intensitat cada acte d’una festa que estimen i adoren.

En l’acte estigueren presents representants de totes les comissions de la ciutat, així com les màximes representants i presidents de cadascuna de les falles de la localitat. El sopar va estar presentat per la popular presentadora de Canal 9, Laura Grande, qui va fer entretetengut i divertit este esdeveniment.Les Falleres Majors de Xàtiva i la seva Cort d’Honor sigueren les encarregades de vendre la rifa entre el public assistent. Així, va ser un sopar multitudinari, en el que es rifaren camisetes del Valencia CF, Barcelona CF, Power Electronics, signades per les primeres plantilles. També es sortejaren regals del Reial Madrid CF y el Athletic de Bilbao, i una samarreta signada pels jugadors del CD Olimpic de Xàtiva. Es repartiren quadres de pintors de Xàtiva, com Pepe Castells, Vicente Martínez, Luis Terol i gravats d’Àngela Malyseva.

Entre altres obsequis també es poden destacar regals de la Federació Valenciana de Futbol y el Comité Territorial Valencià d’Àrbitres de Futbol, a més de la col.laboració de nombroses botigues i empreses de Xàtiva. Amb esta rifa es pretenia recaptar diners per a la falla municipal de Xàtiva, encara que el sorteig dels regals es va allargar massa, segons apuntaren alguns fallers, que esperaven que s’iniciara el ball. L’orquestra es va allargar fins ben avançada la nit i va generar molt d’ambient entre els assistents, cal destacar que l’alcalde de Xàtiva, Alfons Rus, va iniciar el ball amb la Fallera Major de Xàtiva en un ambient ple d’harmonia i unió fallera.

Noticia patrocinada por Carrusel

tarjeta-carrusel-marron
[nggallery id=369]

Un comentario sobre “El Sopar de Germanor de les falles de Xàtiva reuneix a 650 persones”

  1. Hola ¿me podría enviar un contacto de la salida en autobús hacia el aeropuerto con el Valencia en la estación de tren y tren Valensi necesidad de encontrar la ciudad de Xativa Gracias

Los comentarios están cerrados.