La Societat Musical d’Antella guanya el segon premi del certamen d’Altea la Vella

certamen-altea-2011-gaspar

La Societat Protectora Musical d’Antella, dirigida pel xativí Gaspar Nadal, va guanyar el passat dissabte 26 de febrer el segon premi del IX Certamen de Música Festera d’Altea la Vella.

Este certamen va estar organitzat per la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella i es va celebrar al Centre Cultural de la mateixa localitat, amb una assistència de més de cinc-cents espectadors. En aquest concurs la societat Protectora Musical d’Antella, dirigida pel músic xativí, Gaspar Nadal Maronda, va obtindre el seu reconeixement per l’extraordinari concert que va protagonitzar.
La formació d’Antella va obtindre el segon premi amb un total de 191 punts, per darrere de la Societat Lírica i Musical de Benissa (207 punts), quedant en tercer lloc la Unió Musical de Planes (171 punts).
La banda d’Antella va interpretar el pasdoble ‘El Camino’ de Vicent Egea, com a peça de presentació, l’obra obligada Bastaixos de Pere Sanz, i com a peça de lliure elecció, ‘Saraf Yedid’, marxa mora de José Rafael Pascual-Vilaplana.
Després de les respectives actuacions de les bandes concursants, va prendre el relleu la banda local, la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella. La present edició del certamen es va celebrar en homenatge al músic Juan Pérez, un dels membres fundadors d’este col.lectiu d’Altea la Vella en 1934.
Segons paraules del mestre Gaspar Nadal, este segón guardo «ha sabut a triomf pel grau de motivació i satisfacció que han aconseguit els músics». Nadal afirma que la Societat d’Antella «es queda amb que els integrants del tribunal ens han felicitat per la magnífica interpretació de l’obra obligada ‘Bastaixos'»