La Junta Local Fallera de Xàtiva presenta el llibre de falles

-presentacio-llibret.junta local-2011
La Junta Local Fallera de Xàtiva va presentar el divendres el Llibre Oficial de les Falles de Xàtiva, una obra que ilustra amb imatges, fotografies i textos l’ambient faller de la localitat.
L’acte va estar presidit per la regidora de Festes i Falles, Rosa Esteban, el president de la Junta Local Fallera de Xàtiva, Javier García Paños, i les Falleres Majors de Xàtiva, Maria José Mallol i Patricia Giner també estigueren presents en este esdeveniment. El acte de presentació de este volum inèdit va tindre lloc a les vuit i mitja de la vesprada a l’edifici de la Mancomunitat de La Costera, situat a l’antic hospital de Xàtiva, fins on es desplaçaren integrants de les diferents comissions de Xàtiva.
El llibre ha estat coordinat per Ricardo Gutiérrez y el disseny de la coberta i la maquetació interior ha sigut obra del Estudi Guillem Alborch. La portada reflecteix el rostre d’una fallera de perfil i el disseny recrea els estampats del vestit de valenciana.
En este volum es fa una entrevista a les dos protagonistes falleres i es resumeix en imatges les seves vides i el seu amor per la festa valenciana.
Cal recalcar també que Maria José i Patricia, es dirigiren a ahir a València per gaudir junt al vicepresident de la Junta Local Fallera de Xàtiva, Vicent Gil i la delegada infantil Isabel Navas, de l’espectacular i grandiosa mascletà de Gori des del balcó de l’Ajuntament de la ciutat. Esta visita estava prevista per al divendres però es va anul.lar ja que la mascletà d’eixe dia es va suspendre a causa de la pluja.

A més, este dijous 10 de març, el president de la Diputació de València i alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus, rebrà a totes les comissions falleres de Xàtiva. Les màximes representant de la festa xativina i el president de la Junta Local Fallera, també assistiran a esta visita, l’eixida de Xàtiva es preveu a les vuit del matí des de l’estació de Renfe de la localitat. Després de ser rebuts pel president de la Diputació, els fallers i falleres de Xàtiva gaudiran de la mascletà i dinaran al Casal de la Falla Ripalda Soguers de València.
[nggalley id=370]

Un comentario sobre “La Junta Local Fallera de Xàtiva presenta el llibre de falles”

  1. ¿y que pasa que no esta encara a la venta el llibre?a una semana y encara no le pogut adquirir.hui no estava encara

Los comentarios están cerrados.