El grup Tartana Teatre va representar «La Passió» a la Parròquia de la Font de la Figuera

Després de mesos de preparació, un total de 60 actrius i actors van aconseguir el ple absolut en l’església els passats dissabte i diumenge. Van concloure, d’aquesta manera, l’intens cap de setmana dedicat a la commemoració del 700 Aniversari de la Font organitzada pel consistori.

El grup local Tartana Teatre va brillar en la representació de «La Passió» de Jesucrist, en la pell de Fernando Palau. Un total de 60 actrius i actors, amb xiquetes i xiquets inclosos, van concloure així mesos d’esforç i preparació per reencarnar els últims anys de Jesús. Van plasmar, d’aquesta manera, alguns dels miracles que va realitzar, la seua crucifixió, mort i el moment en què va ressuscitar.

El director de Tartana Teatre, José Vicente Biosca, ha remarcat: «no som professionals, però treballem dur per superar-nos representació a representació. «La Passió» era un repte per a nosaltres, contar la història més antiga de l’home era una cosa que teniem pendent molt de temps i teniem il·lusió de representar i crec que hem aconseguit els nostres objectius. Ara ens ha presentat esta oportunitat i així ho hem fet”

“Hem aconseguit emocionar a les persones que ens van veure i això vol dir que hem sabut transmetre la vida i mort de Jesús». I segueix, “estic molt agraït als membres de Tartana Teatre i també a totes les persones que han col·laborat i també vull reconèixer el mèrit del retor de la parròquia, Lisardo Castelló, per haver fet el guió i fer que “La Passió” encara lluïra més”, ha transmès Jose Vicente.

El consistori ha volgut mostrar les seues felicitacions a tot l’elenc d’actrius i actors i a la Parròquia. En paraules del portaveu, Vicent Muñoz, «va ser una posada en escena excel·lent de la vida d’un dels personatges més destacables de la història on, des de la sonorització de l’espai fins la interpretació de qualsevol dels actors o actrius estava perfectament harmonitzada. Sense dubte, l’esforç i la dedicació de totes i tots ha tingut el seu fruït. Agraïm també el seu esforç perquè al matí de dissabte també van col·laborar en la Cavalcada del 700 aniversari sent, una vegada més, els portadors dels Gegants i Cabuts».