Sopar presentació de la XXVI Trobada d’Escoles en Valencià de la Costera i lliurament del 18é Premi SAMBORI a Barxeta

 

Les Trobades d’Escoles en Valencià agermanen, comarca a comarca, els pobles que estimem la llengua; la cultura dels valencians i valencianes; les veus de tots nosaltres, de tots els que compartim l’ideari de l’escola que volem, dels que compartim la certesa que la millor educació promou valors de solidaritat, fomenta la pau i el diàleg, ensenya a respectar el medi ambient i les diferents llengües i cultures.

 

Un país d’escoles és el nostre lema d’enguany i aquest país aposta per una educació pública, de qualitat i en valencià; perquè el valencià estiga present en tot el sistema educatiu, administració, govern i mitjans de comunicació.

 

Per això, per fer sentir les nostres veus, aquest divendres 8 d’abril serà el lliurament del 18é Premi Sambori comarcal amb la participació de l’alumnat d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, Formació de Persones Adultes i d’alumnes amb Necessitats Educatives Especials. Serà al parc Jaume I de Barxeta a les 18,30h.

 

Tot seguit, a la Casa de la Cultura de Barxeta, es presentarà la XXVI Trobada d’Escoles en Valencià de la Costera amb un sopar i l’actuació de Joanes i la colla de Pantaix.

 

Per últim, i com a cirereta del pastís, el dia 16 d’abril tindrà lloc la XXVI Trobada d’Escoles en Valencià de la comarca on el CEIP Carles Salvador i el poble de Barxeta rebrà amb moltes ganes la gent de la Costera i de les comarques del voltant. Tothom està convidat.