Roger Cerdà assisteix al seminari «Transparència i participació ciutadana» a Madrid

Participaren fins a 16 ponents de d’administracions com ara els ministeris d’Hisenda i Presidència, el Congrés, el Senat i distintes comunitats autònomes

Xàtiva, 7 d’abril de 2016.- Aquesta setmana, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà va assistir al seminari “Transparència i participació ciutadana”, que se va celebrar a la seu de l’Institut Nacional de l’Administració Pública, a Madrid. Segons Cerdà, el motiu de la seua participació en aquest seminari ha estat “la voluntat d’intercanviar experiències amb altres administracions públiques que ja iniciaren aquest camí de la transparència i la participació i que ens poden ajudar per avançar en la línia que ha iniciat aquest nou equip de govern de traslladar la informació que demanden els ciutadans d’una manera decidida i efectiva”.

L’alcalde ha recordat que ha estat durant aquesta legislatura on s’han aconseguit avanços com ara la posada en marxa del portal de transparència de l’Ajuntament o l’increment exponencial de l’ús de les aplicacions de servei com ara la Línia Verda, des d’on els ciutadans poden comunicar a l’Ajuntament deficiències en serveis a la via pública. D’altra banda, Cerdà ha confirmat que el regidor de Participació Ciutadana, Miquel Alcocel, treballa per ultimar l’organització dels processos participatius previstos per l’Ajuntament.

El seminari va servir de marc per a la intervenció de 16 ponents provinents d’administracions com ara el Congrés dels Diputats, el Senat o els ministeris d’Hisenda i Presidència. Les intervencions serviren per donar a conèixer les iniciatives d’aquestes entitats en matèria de transparència i participació, així com la gestió de la informació que se genera en els distints suports de comunicació, principalment en els portals de transparència a Internet.

També hi va haver una nodrida representació de les administracions locals i autonòmiques, com, per exemple, la Xunta de Galicia, el govern vasc, el govern d’Aragó, la Generalitat Valenciana, la Diputació de València o ajuntaments com el de Madrid i Lucena.

Un comentario sobre “Roger Cerdà assisteix al seminari «Transparència i participació ciutadana» a Madrid”

  1. A que va a Madrid si no va acompañado de lorente y Suñer que son realmente los que mandan en el Ayuntamiento ya que Roger es un acolito de estos

Los comentarios están cerrados.