Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva acaba de dur a terme diverses accions de millora de l’equipament i de l’eficiència energètica a les instal·lacions esportives municipals. Concretament, s’ha instal·lat un sistema d’estalvi d’aigua i millora de l’eficiència energètica al pavelló Francisco Ballester i s’han renovat màquines per a la pràctica esportiva a la sala càrdio del poliesportiu Les Pereres. El total de la inversió en aquestes actuacions ascendeix a 20.925,74 euros.

Pel que fa a l’actuació al Francisco Ballester, aquesta ha consistit en instal·lar el sistema Smartwater en tots els vestidors, un tipus de dispositiu que acumula l’aigua fins que aquesta es calfa, evitant el vessament d’aigua freda durant el temps en què s’obté la temperatura desitjada. El sistema avisa a l’usuari de que l’aigua està calenta encenent una llum roja. Aquest dispositiu s’alimenta de bateries comuns, motiu pel qual no necessita instal·lació elèctrica. Els seus principals avantatges són, a més de l’estalvi de consum d’aigua que es produeix, l’estalvi d’energia, la reducció d’emissions de CO2 i el conseqüent estalvi econòmic.

L’import de l’actuació ha sigut de 7.228,54 euros. L’empresa que ha executat el servei ha estat Ibérica de Desarrollo e Innovación, S.C.V. que compta entre els seus titulars amb el xativí Francisco Pelegero. El sistema Smartwater, creat i desenvolupat per aquesta empresa valenciana, ha estat provat a mes de 80 instal·lacions amb resultats satisfactoris, obtenint distints certificats tècnics a Espanya i Estats Units.

Canvi d’equips a la sala càrdio

L’altra actuació de relleu ha sigut l’adquisició i instal·lació de 9 noves màquines d’exercicis, destinades a la renovació d’equips a la sala càrdio del poliesportiu municipal de Les Pereres. En particular, s’han canviat 5 bicicletes estàtiques, 2 bicicletes el·líptiques i 2 cintes de córrer. La inversió en renovació d’equipament esportiu ha ascendit a 13.697,20 euros. L’empresa encarregada del servei ha estat Johnson Health Technologies Ibérica , S.L.

Els nous equips, d’última generació, ja es troben en funcionament per a la seua utilització per part dels usuaris del gimnàs de Les Pereres. El material reemplaçat serà revisat i es recol·locarà en altres instal·lacions esportives de la ciutat, aprofitant-se aquestos equips per a prestar servei en unes condicions que no requereixen una utilització tan freqüent i intensiva com a la sala càrdio.

WhatsApp Portal de Xàtiva