A Xàtiva, si veiem les xifres al Portal del Comerciante , sumem 784 comerços minoristes, en total uns 58.970 m2 a la nostra ciutat. Amb la quarantena 625 tendes de no alimentació han de quedar-se tancades, sense cap ingrés que entre però amb molts de pagaments esperant-los per a quan tornen. Segur que has escoltat moltes vegades com d’importants són aquestos comerços per a l’economia general.

¿Saps exactament què fan per tú i la teua ciutat?

Si eres dels que es mouen pel carrer de matí, hauràs vist als comerciants centenars de vegades fent la neteja. Netegen les voreres i els cristals dels escaparates, també ocasionalment pinten i endrecen les seues façanes, així mantenen la ciutat neta i bonica. Ajuden a que quan es visite la ciutat done gust de vore-la. Que estiga viva. Si no ho creus, visita un barri sense comerços i pensa si disfrutes igual passejant per ahí.
Quan compres en comerços del barri, et presenten els seus productes en directe; pots vore’ls, tocar-los, provar-los. Per a donar-te la millor comoditat connecten la calefacció a l’hivern i l’aire condicionat a l’estiu. Si necessites consell te’l donen. I fins i tot pots utilitzar el seu bany en cas de necessitat.

A més, si ets un client habitual et tracten amb familiaritat i deixen que tú els tractes igual. Quantes vegades t’hauran fiat! T’hauran dit: “Ja m’ho pagaràs!”

Amb el comerç del barri.

Els autònoms suporten el 38% del PIB del país. Aquestos dies ingressaran 0€ a les sues caixes, així i tot hauran de fer front al COR, el lloguer, el IRPF, la quota d’autónom (si finalment el govern no la cancel·la com a mesura excepcional), la llum, l’aigua i més matèries que mantenen les tendes funcionant.
Des d’así vos animem que quan torneu al carrer compreu als comerços del vostre barri. Una camiseta, un llibre, un retolador, unes piles… Fem entre tots que la nostra ciutat continue funcionant. #totPasarà

CJX servei compra