EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Xàtiva celebra aquesta setmana la Setmana de l’Educació amb la publicació de l’oferta formativa i una sèrie de webinaris virtuals per tal d’adaptar-se a la situació sanitària, i que conclourà amb l’homenatge als professors i professores jubilats i jubilades de la ciutat.

Aquest darrer cap de setmana es va llançar a través del perfil d’Info Jove un cartell amb tots els enllaços de les portes obertes virtuals de la ciutat, per tal de conèixer tota l’oferta educativa (pública, privada i infantil) perquè es puguen conèixer tots els centres malgrat les restriccions sanitàries. Durant la setmana, i a través de les xarxes socials d’Info Jove, s’anirà publicant tota l’oferta formativa de la ciutat amb enllaços a tots els centres per a que les persones interessades puguen accedir i informar-se.

Aquest dilluns 26 s’ha llançat l’oferta formativa d’Educació infantil, mentre que aquesta vesprada tindrà lloc el webinari «Projecte de vida i orientació educativa», a càrrec de Laura Salinas. Demà dimarts es publicarà l’oferta formativa d’Educació Primària i de vesprada es podrà veure el webinari «Itineraris formatius i certificats de professionalitat» impartit per Yolanda Giménez. L’oferta formativa continuarà el dimecres i dijous amb l’Educació Secundària i Altres estudis, respectivament, mentre que pel que fa als webinaris el dimecres es podrà conèixer l’oferta de Cicles Formatius de l’IES Lluís Simarro i el dijous 29 la del CIPFP La Costera.

Per últim, divendres se celebrarà l’homenatge al personal docent jubilat de la ciutat (19 hores, saló noble de la Casa de Cultura) i correspondrà a les jubilacions dels anys 2019 i 2020 ja que el passat any no es va poder realitzar aquest acte a causa de la pandèmia, pel que va quedar ajornat. Per raons d’aforament tan sols podrà acudir una persona acompanyant junt a la persona homenatjada.

«Tenim moltes ganes de desenvolupar aquesta setmana de l’educació, ja que l’any passat no vam poder realitzar-la tot i que estava preparada» ha expressat la regidora d’Educació Lena Baraza, qui ha remarcat «la preparació de distints webinaris i l’homenatge a les persones docents jubilades dels darrers dos exercicis».

WhatsApp Portal de Xàtiva