Roger Cerdà anuncia l’ajornament de les falles

182

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

A causa de l’ajornament de les falles, l’alcalde Roger Cerdà a donat hui una roda de premsa on ha explicat les circumstàncies d’aquest ajornament. Al següent enllaç podeu llegir la nota de prensa.

Tanmateix, a la ronda de preguntes a aclarit alguns dubtes que els mitjans de comunicació li hem plantejat.

Sobre la tardança en la decisió d’ajornar les falles, l’alcalde a dir que «la decisió està pressa en el moment adequat, abans seria una decisió precipitada». Jesús González, president de la junta local fallera, a assegurat que «ha sigut una decisió molt difícil» però que en aquests moments «s’ha de prioritzar la salut abans que la festa».

Pel que fa a la duració de l’ajornament, Roger Cerdà ha dit que «devem coordinarmos i esperar que el govern determine la millor data», i que «sols podem esperar» per a veure si la Setmana Santa es pot realitzar amb normalitat.

En lo referent a l’activitat escolar, Roger cerdà a dir que la decisió no està confirmada al cent per cent, però que en un principi es mantindrà. Tanmateix, ha informat que la decisió d’anul·lar les classes no és una decisió que corresponga a Sanitat, sinó a Educació.

Us recordem les recomanacions en relació al coronavirus elaborades per Conselleria de Sanitat.

WhatsApp Portal de Xàtiva