ÚLTIMA HORA: LES FALLES HAN SIGUT AJORNADES A TOTA LA COMUNITAT

287

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Per quarta vegada en la seua història, les falles de València no començaran quan toca.

Després d’una reunió d’emergència, el president de la Generalitat Ximo Puig, conjuntament amb la consellera de sanitat, hi han anunciat l’ajornament de les esperades falles 2020 a la ciutat de València y de les festes de la Magdalena de Castelló, a causa del temor per l’epidèmia del coronavirus.

Aquesta decisió s’ha pres tenint en compte les recomanacions del ministeri de sanitat. A hores d’ara, encara no es coneix la duració de l’ajornament. «Hui en una reunió establerta amb els responsables del ministeri ens han traslladat la conveniència de no celebrar les falles en les dates previstes», ha declarat el president de la Generalitat Ximo Puig, que també ha afegit que «esperem que l’acció de contenció done resultats breument».

Malauradament, les xifres d’infectats continuen incrementant-se. Segons les últimes dades actualitzades fins a les 13 hores -1622 casos positius, 35 morts i 101 persones en l’UCI-, la majoria de casos concentrats a Madrid, País Basc i La Rioja.

Reproduïm a continuació el comunicat oficial de la Generalitat Valenciana:

La Generalitat, seguint la instrucció del Ministeri de Sanitat, ha acordat ajornar la celebració de les festes de les Falles i la Magdalena en la Comunitat Valenciana. La decisió ha sigut adoptada per responsabilitat, per indicació dels experts i pensant en el bé general de la població.

WhatsApp Portal de Xàtiva