Este dissabte s’ha iniciat l’entrega dels 388 premis extraordinaris al rendiment acadèmic de l’alumnat d’ESO de la província de València corresponents al curs escolar 2021-2022, que atorga la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació.

L’acte d’entrega als primers 200 alumnes premiats (hi haurà altres jornades en les pròximes setmanes) s’ha celebrat al Palau de la Música de València i ha comptat amb la participació del director general d’Ordenació Educativa i Política Lingüística, Ignacio Martínez Arrúe, que ha animat els premiats a continuar en la “línia de l’esforç i la responsabilitat”.

En el conjunt de la Comunitat Valenciana són 618 els jóvens que han aconseguit el reconeixement de la Generalitat pels resultats acadèmics obtinguts durant el curs escolar 2021-2022 en els seus estudis d’Ensenyança Secundària Obligatòria.

Ignacio Martínez Arrúe ha dedicat paraules d’agraïment, tant a les persones premiades, “per la seua gran dedicació per a aconseguir l’excel·lència acadèmica”, com a les seues famílies i el conjunt de la comunitat educativa, pel seu suport, que ha qualificat de “fonamental” per a aconseguir estos resultats.

WhatsApp Portal de Xàtiva