Tècnics municipals assisteixen al comitè interdestinacions de qualitat turística

392

Solopizza Xàtiva

El passat dilluns 20 de juny, representants de l’Ajuntament de Xàtiva assistiren a la reunió de constitució del Comitè Interdestinacions SICTED Comunitat Valenciana que va tindre lloc al Centre de Turisme de València (CDT). A l’acte foren convocats els 24 gestors de les destinacions adherides entre les quals figura la nostra ciutat, junt amb València, Utiel, Sagunt Gandia i Cullera, entre altres. La reunió va estar presidida per la Directora General de Turisme, Raquel Huete.

Dintre de l’ordre del dia es varen tractar les novetats al respecte del nou conveni de col·laboració en matèria de qualitat turística entre el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme i la Generalitat Valenciana per al període 2016-2020, a través de la Agència Valenciana de Turisme. Es va fer també un seguiment de les actuacions de 2016 pel que fa al projecte SICTED, sistema integral de qualitat turística en destinacions, i es varen projectar activitats fins al mes de desembre. Finalment es va constituir el Comitè Interdestinacions, aprovant el seu reglament de funcionament, composició i definint actuacions prioritàries.

El proper dimarts 28 de juny, tindrà lloc a la UNED, en horari de matí, la segona sessió de formació de SICTED per als 18 establiments de serveis turístics adherits al sistema a la nostra ciutat. Més tard, divendres 1 de juliol una de les tècniques del departament de turisme de l’Ajuntament assistirà a la reunió del Comitè de Qualitat i Innovació de la Xarxa Tourist Info que se celebrarà a Benidorm. En aquesta convocatòria hi haurà dos taules redones que tractaran el turisme actiu i la seua regulació normativa i la innovació en productes i serveis en les oficines de la Xarxa Tourist Info.

WhatsApp Portal de Xàtiva