Reunió de treball i visita de l’Alcalde de Xàtiva a les obres del Departament de Salut

262

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

L’Alcalde de Xàtiva Roger Cerdà ha mantingut una reunió de treball amb la Gerent del Departament Xàtiva- Ontinyent Margarita Llaudes per a conéixer la situació en què es troba la futura construcció del nou centre de salut de Xàtiva i han aprofitat per a conéixer els avanços d’altres infraestructures sanitàries a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva.

Després de la trobada, al qual s’ha sumat també la Directora d’Infermeria Marisa Beltrán i el Regidor de Sanitat Jose Vicente Benavent, han realitzat una visita a les obres del nou Hospital de Dia on han conegut de veu dels tècnics l’avanç aconseguit d’una obra que s’espera que estiga finalitzada el pròxim estiu. A continuació han visitat l’avançat estat d’instal·lació de les noves calderes que s’estan substituint en la zona industrial per a començar a utilitzar el gas natural en lloc del gasoil en la producció de calor d’ús sanitari i per a la climatització.

També han conegut les millores d’accessibilitat, il·luminació, nous ascensors i equipament interior, que s’han dut a terme a la cuina de l’Hospital on la visita ha estat agraïda pels professionals que hi treballen en aquesta àrea tan important en l’assistència integral que presta l’hospital.

Finalment s’ha visitat la zona on se situarà el nou espai d’aparcament que construirà l’Ajuntament en breu amb l’ajuda financera de la Diputació de València.

WhatsApp Portal de Xàtiva