Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Portal de Xàtiva publicarà pròximament un suplement especial centrat en la Fira d’Agost 2021 amb totes les notícies i informacions més rellevants de la fira.

Una excel·lent oportunitat per donar visibilitat al teu negoci

Si des de la vostra empresa/comerç esteu interessats a publicitar-se en aquest especial “Fira d’Agost 2021”, per favor, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant correu electrònic a info@portaldexativa.es o en el telèfon 621 342 335.

Una Fira d’Agost diferent

L’Ajuntament de Xàtiva ha presentat aquest dijous la programació de la Fira d’Agost 2021 que, a causa de la situació sanitària que encara es travessa, es configurarà en una variada oferta cultural amb control d’aforament a través de tres espais escènics, i en la que destaquen els concerts de reconeguts artistes.

Seran un total de 38 les cites que es programaran durant els propers dies, amb tres espais escènics principals: l’Estadi de la Murta (on s’oferiran 7 actuacions), els jardins del Palasiet (amb cinc activitats) i el pati del col·legi Martínez Bellver (que albergarà sis cites). A més a més, també hi haurà cinc esdeveniments esportius, dos concerts de les bandes de música de Xàtiva i set castells de focs artificials.

Durant tots els dies de la Fira, www.portaldexativa.es realitzarà un extens seguiment dels actes i oferirà informació actualitzada dels esdeveniments i espectacles.

WhatsApp Portal de Xàtiva