Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La Biblioteca Municipal de Xàtiva oferirà aquest dijous 9 de maig a les 20 hores, a la sala d’adults, l’espectacle de Gricelda Rinaldi «Del amor y otros desvaríos», una narració oral en castellà per a adults.

Gricelda Rinaldi és una reconeguda artista teatral, docent, mediadora de lectura i gestora cultural argentina, Directora del Festival Internacional de Cuentacuentos Tutú Marambá en Misiones (Argentina). Com a narradora i actriu ha estat convidada a Fires de Llibres i Festivals a països com ara Argentina, Uruguai, Puerto Rico, Marroc, Mèxic, Alemanya, Xile o Colòmbia.

Alguns dels premis rebuts per la seua tasca són el premi Pregonero 2016 atorgat per la Fundació El Libro (organitzadora de la Fira Internacional del Llibre de Buenos Aires), el premi Atina 2016 de l’Associació de Treballadors de Teatre Infantil en Argentina per l’obra «Cosas de payasas», el premi ADEPA (Associació de Periodisme Argentí) pel suplement literari «Tata-Cuá», del qual és responsable, i els premis Arandú i Teatro del Pueblo per la seua trajectòria artística.

Taller de còmic

A més a més, aquest divendres 10 de maig s’iniciarà a la Biblioteca el taller infantil de còmic, activitat complementària a l’exposició «Del tebeo al còmic» que es pot veure actualment a la Casa de Cultura.

Aquest taller està destinat a xiquets i xiquetes a partir de 6 anys i estarà impartit per l’artista autor de còmics José Fonollosa. Tindrà lloc a la sala infantil des del 10 de maig fins al 14 juny, els divendres de 18 a 19 hores.

Les persones interessades han d’inscriure’s gratuïtament a la Biblioteca Municipal, o telefonar al 96 228 73 28.

WhatsApp Portal de Xàtiva