Prop d’un centenar de cotxes marxen a Xàtiva per demanar la reobertura de l’hostaleria

Durant tot aquest cap de setmana s'estan realitzant diversos actes per part del sector hostaler de Xàtiva per demanar l'apertura d'aquest sector.

1172

Solopizza Xàtiva

Baix el lema “l’hostaleria i l’oci no maten, donen vida” ahir a la vesprada prop d’un centenar de cotxes van marxar per la ciutat amb l’objectiu d’expressar el seu malestar a causa de les restriccions i per demanar la reobertura dels seus negocis.

Des d’aquest divendres, unes 90 taules i cadires omplin una part de la vorera de l’Albereda, concretament en el tram entre l’Ajuntament i correus, com un altre acte simbòlic d’aquesta protesta.

Hui, a les 20.30 h tindrà lloc una protesta sonora, on sonaran les alarmes dels establiments juntament amb una casserolada.

Aquests actes van ser pensats com una forma de manifestar-se donat que tant les restriccions sanitàries com el sentit comú impedeixen les aglomeracions de gent.

Els hostalers xativins presenten quatre peticions

  • Que les ajudes previstes que arriben al més prompte possible per a fer front a aquests mesos que venen.
  • Les ajudes haurien de ser per a tot el sector, sols per als que estan al dia en els pagaments, han d’arribar a tots els que enguany no han pogut complir amb tots ells.
  • Si la incidència no és major en el sector hostaler, per què hem d’estar tancats? O obertura o confinament total.
  • Un full de ruta per a activació hostalera i oci per a l’any 2021.

Vídeos 10 TV DIGITAL

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva