PdX continua posicionant-se com el periòdic referent local i comarcal

155

Des que la nova directiva va prendre la direcció de Portal de Xàtiva, aquest s’ha estat consolidant com a punt d’informació referent a Xàtiva i La Costera.

Si bé l’inici d’aquest projecte va començar amb l’estat d’alarma, les notícies diàries d’afectats per coronavirus, informació sobre salut pública, les recopilacions sobre ajudes a autònoms, contingut propi, etc., ens han fet guanyar la confiança de 126.246 usuaris únics que han visitat Portal de Xàtiva un total de 466.191 vegades des del 14 de març fins al 21 de juny.

Per aquesta raó, des del Portal volem donar les gràcies a totes aquelles persones que han confiat amb nosaltres per a mantindre’s informats.

Estem creixent al vostre costat, i ens hem adaptat a tots els mètodes d’obtenció d’informació al vostre abast: ja sou quasi dotze mil seguidors al Facebook i més de quatre mil al Twitter. A més, hem creat també un grup de WhatsApp i un de Telegram perquè esteu informats al minut de qualsevol notícia que publiquem a Portal de Xàtiva.

Gràcies a tots els xativins per fer-nos gaudir de les festes a casa, i de donar-nos l’oportunitat de compartir-ho amb tots vosaltres. Des del 19 de març atípic però emocionant als balcons, fins a les festes del ja famós carrer Ausiàs March:

I com oblidar al nostre comerç local…

Des de Portal de Xàtiva teníem molt clar que s’havia de donar suport al nostre comerç, i és per això que vam portar a terme la campanya “Portal de Xàtiva amb el comerç local” i hem seguit ben de prop als nostres amics de Facebook “Yo compro en Xàtiva“.

Junts eixirem d’aquesta: ara més que mai, comerç local

Per tot açò i molt més…

Vos demanem que continueu confiant amb nosaltres per a mantenir-vos informats sobre l’actualitat a la nostra ciutat i a la nostra comarca. Nosaltres continuarem oferint-vos contingut de qualitat i actualitat.

Perquè la informació sobre l’actualitat a Xàtiva és la nostra raó de ser, i vosaltres sou el nostre suport.

Gràcies!

 

WhatsApp Portal de Xàtiva