Mireia Vives i Borja Penalba presenten l’espectacle «Cançons de fer camí»

846

Dimecres 17 d’agost a les 23:30h Mireia Vives i Borja Penalba presenten l’espectacle «Cançons de fer camí» a Xàtiva en la cloenda de la Fira organitzada per l’Ateneu Popular de Xàtiva.

«Cançons de fer camí» és un univers de cançons pròpies combinades amb poesia musicada de diferents autors i autores, com poden ser Maria Mercè Marçal, Vicent Andrés Estellés, Joanjo Garcia, Joan Vergés, Roc Casagran, Ovidi Montllor o Bob Dylan.

Un esclat de melodies interpretades i compartides amb energia i estima.

Un repertori adaptat a cada circumstància, a cada context, a cada espai.

Mireia Vives (Llíria) és la capacitat de sentir i interpretar cançons feta cos. Procedent de Llíria, va començar la seua aventura musical amb Bakanal, continuà durant 10 anys amb el mític grup valencià Rapsodes, i des de 2015 comença una etapa musical al costat de Borja Penalba.

Emoció, delicadesa, energia i bones vibracions, això encomana Mireia Vives amb la seua veu i això és el que transmet quan interpreta cançons.

Borja Penalba (València) La música s’apoderà d’ell sent un adolescent, i ara la guitarra és apèndix de les seues mans. Ha treballat amb i per a artistes com Lluís Llach, Feliu Ventura, Miquel Gil o Maria del Mar Bonet entre molts altres. Ha musicat Estellés, Marçal, Villangómez, Roís de Corella, Ausiàs March, Granell… Ha composat BSO com Salvador (Puig Antich) o Enxaneta. Ha co-creat espectacles com Tranuites Circus, Llits, Estellés de mà en mà o Ovidi3, i ara aboca tota la seua experiència i passió al projecte conjunt amb Mireia Vives.

Junts volen transmetre les seues actuals inquietuds, oferint la seua mirada personal del que els envolta. Eclèctics i experimentats en la música, fugen de qualsevol etiqueta. Tan sols fan cançons i les canten, siga a partir de poemes aliens o mots propis.

L’espectacle anirà precedit pel III Concurs de truites, coques i postres on es pot participar a través d’aquest formulari.

El tiquet del sopar més concert és de 8€ i es pot adquirir als espais habituals i al mateix Ateneu. La participació en el concurs eximeix de pagar tiquet.

WhatsApp Portal de Xàtiva