Solopizza Xàtiva

El col·lectiu de Més Compromís Xàtiva vol mostrar la seua alegria pel recent nomenament de la xativina Reis Gallego com a Directora General d’Innovació Educativa i Ordenació de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. “Considerem que aquest nomenament és un reconeixement molt merescut després de dècades de treball pel nostre país des del costat orgànic del partit” han declarat des del col·lectiu.

Reis Gallego és diplomada en Magisteri Musical i llicenciada en Psicopedagogia. A més a més, té el màster universitari en Gènere i Polítiques d’Igualtat de la UVEG i estudis de gènere i polítiques d’igualtat per la mateixa universitat. Va exercir com mestra d’Educació Especial entre 2011 i 2016. “Un currículum més que excel·lent per a la tasca que haurà d’exercir a la direcció general” expliquen des de Més Compromís Xàtiva. Amb el seu nou càrrec Reis Gallego ha assumit les competències en matèria d’innovació educativa, ordenació acadèmica, avaluació general del sistema educatiu quant a ensenyaments no universitaris, anàlisi del seu resultat i proposta de mesures, iniciatives i actuacions per a la millora de la qualitat de l’educació.

Li desitgem a Reis el millor en aquesta nou camí que acaba d’encetar i al que el món educatiu valencià gaudirà de tot el seu saber fer i capacitat com hem gaudit nosaltres des de que es va incorporar al nostre col·lectiu” han finalitzat.

WhatsApp Portal de Xàtiva