L’Oficina de Promoció Provincial acull esta setmana l’oferta turística de Carcaixent

508

Fins dissabte 23 Carcaixent presentarà les seues propostes turístiques en el centre de la ciutat de ValènciaCarcaixent, junt les localitats de Moixent i Riba-roja de Túria, està donant a conèixer fins el dissabte 23 la seua oferta turística a l’Oficina de Promoció Provincial “València Turisme” de la Diputació, situada al costat del Teatre Principal de València. L’anomenat “Racó dels pobles” acosta setmanalment als veïns i veïnes de la ciutat informació sobre el patrimoni cultural, paisatgístic i etnològic de diverses ciutats i pobles de la província.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, es va reunir ahir de matí en les instal·lacions amb la regidora de Turisme, Paula Lozano, el regidor de Serveis Municipals i també diputat provincial, Ivan Martí i el tècnic de turisme de l’Ajuntament de Carcaixent, Vicent Ibáñez. Allí, se li van presentar els recursos turístics de Carcaixent i el projecte de la celebració del centenari del títol de ciutat, projecte amb el que la Diputació ja s’ha mostrat disposada a col·laborar.

Una de les activitats que més va cridar l’atenció a la diputada és la celebració de la Fira Modernista del 10 al 12 de juny, esdeveniment que inclourà artesans, mostres gastronòmiques, visites a edificis patrimonials, rutes pels horts monumentals, recreacions històriques, concursos, concerts i altres activitats que posaran en valor tots els elements modernistes que té Carcaixent. La idea és commemorar la efemèride del centenari i donar a conèixer a veïns i visitants el ric patrimoni local que es va consolidar amb l’esplendor del conreu taronger, durant el primer terç del segle XX

Paula Lozano, regidora de Turisme, li va traslladar a la diputada que està serà la primera edició del certamen, tot i que l’Ajuntament persegueix consolidar-ho com a referent en tot el territori valencià. A més, també va destacar la importància que té per a Carcaixent poder presentar la seua oferta turística en l’Oficina de Promoció Provincial, “estar ací ens possibilita apropar als veïns i turistes de València la variada oferta cultural i turística que tenen solament a 30 minuts de la ciutat”.

D’esta manera, com a part de l’oferta turística de Carcaixent es promocionaran una sèrie de visites guiades com la “ruta de la Taronja” o “la Ruta dels Horts” que en els últims anys han anat experimentant un creixement constant en el nombre de visitants tant nacionals com internacionals. Totes les rutes proposades pel departament de Turisme de l’Ajuntament de Carcaixent poden adaptar-se a diferents tipus de públic segons les edats dels participants, des d’estudiants de primers cursos de primària fins a adults de qualsevol edat

L’Oficina de Promoció del Patronat de Turisme de València romandrà oberta en horari de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores, de dimecres a divendres, mentre que el dissabte atendrà al públic de 10 a 14 hores.

WhatsApp Portal de Xàtiva