Solopizza Xàtiva

Mitjançant videoconferència i amb la sola presència de les dues guardonades, el saló d’actes de l’Hospital Lluís Alcanyís ha acollit el lliurament dels premis del concurs de fotografia “lactància en temps de COVID” que ha organitzat la Comissió d’Atenció al Naixement i la Lactància.

L’acte ha comptat amb la presència de les regidories de Sanitat i Serveis Socials de l’Ajuntament de Xàtiva que han patrocinat aquest guardó.

Des del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, la directora mèdica de l’Hospital General d’Ontinyent, María José Dasca, hi ha agraït el paper de la Comissió que a banda d’organitzar aquest tipus d’activitat per a promoure la lactància materna, que també millora la qualitat assistencial dels més menuts. María José Dasca ha valorat “l’esforç d’aquesta Comissió també ha portat al nostre departament a aconseguir altes cotes de qualitat en l’atenció hospitalària dels neonats, ja que recentment hem aconseguit un grau més com a hospital IHAN, una certificació que ens acosta a l’excel·lència i que pocs hospitals del nostre entorn han aconseguit”.

La iniciativa IHAN és una organització que promou la millora assistencial en hospitals i centres de salut amb la incorporació de protocols i formes de treball que afavorisquen la humanització de l’assistència en el naixement i la lactància.

El concurs ha comptat amb el patrocini de les regidories de Sanitat i Serveis Socials de l’Ajuntament de Xàtiva, els regidors de les quals han estat presents en el lliurament de premis a l’Hospital de Xàtiva en un acte que ha estat retransmès per internet en format videoconferència per les limitacions d’aforament al saló d’actes de l’Hospital.

WhatsApp Portal de Xàtiva