En la foto: El Presidente del Rotary Club Julio Cabrera, el Secretario Francisco Baima los cirujanos Ramón Ferri, Javier Aguiló, Jefe de Servicio de cirugía y Julian García del Caño junto a la Gerente Margarita Llaudes

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Esta donació permet comptar amb un element més que facilite la mobilitat de pacients amb obesitat en el centre hospitalari.

Encara que servirà per a tots els serveis, este element de característiques específiques ha sigut assignat al Servei de Cirurgia General, que ha començat fa quatre mesos a implantar la cirurgia bariàtrica dins de la seua cartera de serveis.

La cirurgia bariàtrica es realitza a pacients obesos per a ajudar a perdre l’excés de pes i per a reduir el risc que es presenten problemes de salut potencialment mortals relacionats amb el sobrepés.

Des del passat mes d’octubre el Lluís Alcanyís ha realitzat 9 intervencions de cirurgia bariàtrica i compta amb un equip multidisciplinari per a valorar les persones candidates a rebre esta cirurgia. El Comité està format per endocrinòleg, nutricionista, psicòleg, anestesista, infermeria i els cirurgians que han posat en marxa la cirurgia bariàtrica en la cartera de serveis del Departament Xàtiva-Ontinyent.

Davant de les característiques que requereix este tipus de cirurgia el Departament ha adaptat una habitació amb el seu corresponent bany en la planta de Cirurgia de l’Hospital Lluís Alcanyís i l’ha dotat de mobiliari específic i adaptat a les característiques d’estos pacients.

WhatsApp Portal de Xàtiva