Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El consultori auxiliar de Barxeta ha rebut hui la visita de l’equip directiu del Departament de Salut Xàtiva Ontinyent que junt amb els responsables municipals han conegut de primera mà el resultat de les obres de reforma i millora de les instal·lacions que ha finançat el Pla d’Intervenció arquitectònica de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Amb un pressupost total de les obres que ascendix a 77.754 euros s’ha actuat sobre les portes d’accés, tancaments i finestres, climatització i ventilació, quadre de distribució elèctrica, il·luminació interior, sanejaments així com la nova distribució de consultes i sala d’espera.

Les obres milloren notablement l’espai assistencial que revertix directament sobre la confortabilitat i seguretat tant de pacients com de professionals. El pla d’Intervenció arquitectònica en consultoris PIAC finança les necessitats de reformes i millores en infraestructures dels consultoris la titularitat de les quals és municipal però acull els servicis que presta la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

En la fotografia, l’Alcalde de Barxeta Vicent Mahiques i el regidor Ferran Segarra acompanyen a l’equip mèdic, d’infermeria i auxiliar administrativa del consultori que han acompanyat en la visita a la Gerent del Departament de Salut Xàtiva Ontinyent, Margarita Llaudes, el director d’Atenció Primària Ricardo García i la directora d’Infermeria de Primària Juani Raya.

WhatsApp Portal de Xàtiva