Solopizza Xàtiva

Centelys

L’empresa cableworld, present ja en 131 localitats amb els seus serveis de fibra i aire, inaugura el pròxim dia 6 de febrer de 2023 una nova oficina a Xàtiva, situada en l’Av. República Argentina, 2.

Cableworld és l’operador de telecomunicacions de referència a Alacant i Múrcia, amb expansió a València, sent pioners en fibra òptica i solucions sense fils. Compta amb un total de 31 localitats amb xarxa pròpia de fibra òptica, i arriben a més de 100 mitjançant tecnologia WiMAX (Aire).

Cableworld continua creixent amb aquesta nova oficina situada a Xàtiva i continua diferenciant-se de la competència per ser una empresa que destaca per la proximitat i el tracte personal.

Servei tècnic propi disponible els 7 dies de la setmana, 27 oficines d’atenció al client, call center local i un equip humà de més de 450 treballadors/as de les nostres localitats avalen a cableworld.

Cableworld sorteja 1000€ en la seua promoció d’obertura

Acudeix a l’oficina cableworld de Xàtiva situada en l’Av. República Argentina, 2. a partir del dia 6 de febrer i farcida les teues dades, Entraràs en un sorteig de 1000€!

Tens fins al 25 de febrer per a participar. Aquest sorteig està destinat exclusivament a persones residents de Xàtiva i es podrà sol·licitar documentació per a acreditar-lo. Consulta les bases en www.cableworld.es.

Si vius a Xàtiva i estàs buscant proveïdor de fibra òptica estàs de sort. L’empresa cableworld ha llançat una promoció d’obertura absolutament irresistible. Connecta’t a la nova fibra d’alta velocitat 1000Mb simètrics a Xàtiva!”

WhatsApp Portal de Xàtiva