Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Les ajudes Parèntesi del Pla Resistir a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ja han repartit més de 60.000 euros, després que aquesta setmana s’haja fet efectiu el pagament de 12.600 euros a set beneficiaris que hi havien de solucionar alguna deficiència de la sol·licitud. Cal recordar que al mes d’abril es van aprovar les primeres 23 sol·licituds de concessió per un import de 47.600 euros a les que ara se sumen set nou beneficiaris amb 12.600 euros.

Pel que fa a l’import total de les ajudes, a l’Alcúdia de Crespins li correspon una dotació de 106.628 euros, per aquesta raó, i com han confirmat des de l’Ajuntament, després d’abonar la segona remesa, el romanent restant es repartirà entre tots els beneficiaris de les Ajudes Parèntesi.

Segons l’alcalde, Roberto Granero, amb el pagament de les ajudes fem efectiu el nostre compromís amb els comerços, autònoms i microempreses més afectats per la pandèmia i els donem suport davant la difícil situació econòmica.

Per la seua banda, el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pedro Garcia, ha assenyalat que tot i que «som conscients que aquestes ajudes no són suficients, des de l’àrea econòmica estem treballant per portar endavant totes les mesures possibles per poder alleujar la situació dels nostres autònoms i autònomes«.

WhatsApp Portal de Xàtiva