Solopizza Xàtiva

Arran la notícia publicada el passat 8 de febrer on Xàtiva Unida proposava la creació d’una oficina local d’habitatge, l’Ajuntament ha volgut recordar a la ciutadania que el passat 11 de desembre ja es va fer públic la creació d’aquest Servei d’Habitatge Jove.

Aquesta presentació es va fer en el marc de la primera avaluació del Pla Jove, on es va fer públic el document editat per l’Ajuntament que conté íntegrament les línies d’acció del Pla Jove entre les quals es troba l’oficina d’habitatge.

Concretament, la proposta de creació del Servei d’Habitatge Jove figura en la pàgina 20 del document, on es diu textualment que l’Ajuntament «preveu la creació d’un Servei d’Habitatge Jove, dins de la Casa de la Joventut però separat de l’atenció ordinària que es realitza al Centre d’Informació Juvenil per tal que la informació aplegue millor a les i els joves».

A més a més, l’Ajuntament informa que el document que conté aquesta proposta es va aprovar en el plenari municipal del 23 de desembre de 2020, amb l’abstenció conjunta de Xàtiva Unida i Partit Popular, motiu pel qual els sorprén aquest anunci.

Ací teniu l’enllaç al vídeo del plenari del 23 de desembre:

Podeu seguir el debat d’aquest punt a partir del minut 30 segon 30.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva