Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha repartit, després d’abonar la segona remesa de les Ajudes Parèntesi, el romanent entre tots els beneficiaris de les ajudes. En total, són 46.428 euros que han sigut distribuïts aplicant un import fixe primerament i després proporcionalment segons les despeses justificades.

Cal recordar que l’import concedit al Consistori alcudià ascendia a 106.628 euros, quantitat que s’ha vist entregada totalment en els passats dies als 29 comerços i autònoms que complien els requisits. Ara, el romanent resultant ha sigut distribuït proporcionalment.

D’aquesta manera, els beneficiaris han vist augmentada així la seua ajuda prevista inicialment que era de 2.000 euros per activitat i 200 euros més per empleat. D’aquesta forma, els titulars del sector de l’hostaleria, el més nombrós en la convocatòria amb 14 beneficiaris, han superat quasi tots els 4.000 euros i la quantitat mitjana rebuda pels 29 beneficiaris de les ajudes supera els 3.600 euros cadascun.

Segons l’alcalde, Roberto Granero, amb aquest nou pagament «completem l’import total de les ajudes que de ben segur suposaran un baló d’oxigen per als autònoms i comerços més colpejats per la pandèmia i els farà encarar el futur pròxim amb més ànim i il·lusió«.

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pedro Garcia, es mostra satisfet perquè dins d’aquesta crisi sense precedents, els sectors que van haver de cessar la seua activitat com són: hostaleria, agències de viatges o van veure reduïda la seua activitat d’una manera dràstica com la venda ambulant o les empreses dedicades a espectacles, «han vist compensades en part les pèrdues ocasionades pel COVID19«. Així mateix, recorda que les presents ajudes «se sumen a les efectuades en el pla Endavant que contemplava ajudes en la compra de material o la suspensió de la taxa d’ocupació de via«.

WhatsApp Portal de Xàtiva