La venda d’entrades per a nits al castell començarà dilluns

1223
Esquerra a dreta: Mariola Sanchis, Roger Cerdà i Rafa Jordán.

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Tiquets i abonaments es poden adquirir a la Casa de la Joventut o mitjançant Instant Ticket

Aquest matí s’ha presentat el cartell de la XIX edició del Festival Internacional Nits al Castell. A la roda de premsa de presentació han participat el director artístic del certamen, Rafa Jordán, la regidora de Turisme, Mariola Sanchis i l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà. Durant l’acte, s’ha informat que la venda d’entrades per a les distintes actuacions arrancarà el proper dilluns 20 de juny.

L’alcalde Cerdà ha explicat que “l’any passat decidírem mantenir un festival consolidat rebaixant el pressupost un 40%. Enguany mantenim el mateix pressupost, apostant per canvis que augmenten la repercussió exterior del festival”. Per la seua banda, la regidora Mariola Sanchis ha destacat que “comptem amb Pro21 Cultural perquè estem satisfets del treball realitzat. Nits al Castell és un instrument de promoció de la ciutat que ens pot ajudar per captar turistes que vinguen als concerts i aprofiten per pernoctar i conèixer els atractius de Xàtiva”. Finalment, el director artístic del festival, Rafa Jordán, ha incidit en que “el festival manté el binomi qualitat cultural-capacitat d’atracció de públic dels artistes”. El director ha desvetllat que “l’any passat férem un estudi qualitatiu d’impacte social del festival i detectàrem que és una eina molt potent per posicionar Xàtiva com a referent de propostes culturals interessants”.

Els preus establert per a l’edició d’enguany és de 15 euros per a cadascuna de les actuacions i 60 euros per a l’abonament que inclou l’entrada a tots els espectacles programats. Les entrades poden adquirir-se a la Casa de la Joventut o a través d’Internet, accedint a través de la plataforma Instant Ticket (www.instanticket.es).

Totes les actuacions comencen a les 23h. Les nits d’espectacle no es podrà accedir al recinte del castell amb vehicles particulars, per la qual cosa l’Ajuntament ha previst un servei de transport públic gratuït, amb eixides continues des de les 21’00h fins les 22’30h, des de la plaça de l’Espanyoleto.

Els artistes que participaran a l’edició d’enguany de Nits al Castell són Leonor Watling amb Marlango, Toni Albà, Bebe i José Mercé. Obrirà el cicle Leonor Watling el 2 de juliol, presentant a piano i veu l’espectacle “Delicatessen”. El dia 9 de juliol és el torn del teatre, amb l’actuació de Toni Albà, que posarà en escena el muntatge humorístic “Audiència I-Real”. La setmana següent, el 16 de juliol, ens visita altra veu femenina d’èxit, Bebe, qui presentarà el seu quart treball, “Cambio de piel”. Tancarà el festival la nit del 23 de juliol amb el mestre del cante José Mercé qui interpretarà peces del seu darrer àlbum “Doy la cara” i altres del seu ampli repertori.

La programació de la XIX edició del Festival Nits al Castell de Xàtiva 2016 segueix la línia marcada en l’any l’anterior d’establir un equilibri entre les propostes artístiques de qualitat i que a la vegada compten amb l’acceptació del públic. L’objectiu de promocionar la ciutat de Xàtiva i el seu ric patrimoni segueix marcant l’esperit de la cita estival.

WhatsApp Portal de Xàtiva