La primera actividad de l’Aula Xàtiva de la Politècnica serà una xerrada demostració de robotica

1258

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

L’activitat tindrà lloc el proper dijous de vesprada al Simarro

El proper dijous 2 de juny tindrà lloc la xerrada formativa “Robòtica aplicada: demostracions”. Es tracta de la primera activitat desenvolupada en el marc de l’Aula Xàtiva de la Universitat Politècnica de València. La xerrada se celebrarà de 18 a 20h, al saló d’actes de l’IES Lluís Simarro de Xàtiva.

La xerrada la impartiran components del GROMEP (grup de robòtica i mecatrònica del Campus d’Alcoi), els quals oferiran una primera part teòrica o introductòria al mon de la robòtica i una segona part pràctica mitjançant demostracions.

L’objectiu es explicar els conceptes bàsics de la robòtica, analitzar els diferents tipus de robots, donar a conèixer diferents projectes del GROMEP i interactuar en les demos dels robots. L’entrada és lliure i gratuïta. Encara que el taller està pensat per a tot tipus de públic, s’ha orientat a alumnes a partir de 12/13 anys i també per als seniors que tinguen especial curiositat per aquesta matèria.

La regidora d’Educació, Amor Amorós ha manifestat que “ens hem posat en contacte amb tots els centres escolars i amb els departaments de matemàtiques i de tecnologia dels instituts. És una molt bona activitat per a despertar vocacions tecnològiques i científiques entre els nostres joves”.

aula-xativa-politecnica-robotica-portal-de-xativa-cartell

WhatsApp Portal de Xàtiva