La primera actividad de l’Aula Xàtiva de la Politècnica serà una xerrada demostració de robotica

1298

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

L’activitat tindrà lloc el proper dijous de vesprada al Simarro

El proper dijous 2 de juny tindrà lloc la xerrada formativa “Robòtica aplicada: demostracions”. Es tracta de la primera activitat desenvolupada en el marc de l’Aula Xàtiva de la Universitat Politècnica de València. La xerrada se celebrarà de 18 a 20h, al saló d’actes de l’IES Lluís Simarro de Xàtiva.

La xerrada la impartiran components del GROMEP (grup de robòtica i mecatrònica del Campus d’Alcoi), els quals oferiran una primera part teòrica o introductòria al mon de la robòtica i una segona part pràctica mitjançant demostracions.

L’objectiu es explicar els conceptes bàsics de la robòtica, analitzar els diferents tipus de robots, donar a conèixer diferents projectes del GROMEP i interactuar en les demos dels robots. L’entrada és lliure i gratuïta. Encara que el taller està pensat per a tot tipus de públic, s’ha orientat a alumnes a partir de 12/13 anys i també per als seniors que tinguen especial curiositat per aquesta matèria.

La regidora d’Educació, Amor Amorós ha manifestat que “ens hem posat en contacte amb tots els centres escolars i amb els departaments de matemàtiques i de tecnologia dels instituts. És una molt bona activitat per a despertar vocacions tecnològiques i científiques entre els nostres joves”.

aula-xativa-politecnica-robotica-portal-de-xativa-cartell

WhatsApp Portal de Xàtiva