Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Durant aquesta setmana l’alumnat de primària ha visitat l’IVAM i el Centre d’Art Hortensia Herrero gratuïtament gràcies al projecte “Creacción”

La Setmana Cultural girarà entorn el centenari del poeta Vicent Andrés Estellés amb tallers inclusius de poesia, art i creativitat

SETMANA CULTURAL I VISITES ALS MUSEUS. MOLTA POESIA I CREATIVITAT

Al CEIP Jacinto Castañeda “La Bola” aquesta setmana s’han dut a terme visites a museus d’art contemporani de la ciutat de València. L’IVAM va ser el museu triat per als més menuts del centre, primer i segon curs de primària, mentre que de tercer a sisè van gaudir del centre d’art Hortensia Herrero. Aquesta eixida ha estat subvencionada al 100% pel projecte “Creacción: una mirada artística de las situacions de aprendizaje”, seleccionat pel Ministeri d’Educació dins la convocatòria “Agrupaciones de centros educativos”.

La propera setmana del 22 al 26 d’abril es celebrarà la Setmana Cultural del centre vinculada al Cent d’Estellés 1924-2024  realitzant les seues activitats al voltant del poeta, la inclusió i la creativitat. L’alumnat de tercer cicle gaudirà del poeta de Pego Salvador Bolufer que el dia 23 al CCX a les 11:45h realitzarà el seu espectacle Estellés en solfa i un taller de poesia satírica. A més, els més majors del centre, prepararan poemes d’Estellés a l’aula natura, realitzant una instal·lació artística efímera, ja que l’alumnat més menut lliurarà un poema per dur-lo a la seua casa. També hi haurà tallers de recital-rap per al tercer cicle i amb Rebeca Colomer tallers per a l’alumnat d’infantil per treballar el poema de La rosa de paper, tallers de creació de contes grupals a càrrec de Carlos Soler de l’escola municipal del Teatre del Genovés, tallers de creació de logotips organitzat per Ortogràfic, i un conta contes molt especial per als més menuts: Mary Peppis presenta La llegenda de Mr Jordi. La inauguració de la biblioteca de centre i tallers de la Muixaranga junt a la participació en la carrera d’Aspromivise i a càrrec d’Axatea amb la Bruixola per fer patis inclusius per a tota l’escola són el conjunt d’activitats que es gaudiran al centre. Per una altra banda, s’han organitzat el dia 22 i 23 a partir de les 17h les jornades de portes obertes. Per a la comunitat educativa junt a l’AFA del centre s’han organitzat dues xarrades, la primera el dia 24 a les 17h serà a càrrec de SanabBé Psicologia i tractarà el tema de les necessitats educatives específiques: quines són i quin treball específic podem fer per atendrer-les. El dia 25 també a les 17h Sebastià Cambronero de Factor Mental farà uns tallers per a les famílies  Educant al SXXI per a treballar els límits, responsabilitats i apego.

WhatsApp Portal de Xàtiva