La Policia Nacional deté a un home per agredir a una altra persona durant una discussió

3758

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

  • La víctima va ser assistida en l’Hospital Lluís Alcanyís, on va romandre en observació durant una nit

Agents de la Policia Nacional han detingut en els voltants d’un bar de Xàtiva a un home de 41 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de lesions després de colpejar a un altre amb una botella de cristall en el transcurs d’una discussió.

La víctima, un home de 26 anys, va ser localitzada al centre de salut i va ser traslladat a l’hospital Lluís Alcanyís per tal de romandre en observació durant una nit.

Els fets van ocórrer sobre les cinc i quart de la vesprada del dijous, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un bar de Xàtiva on, pel que semblava, s’estava produint una baralla entre diverses persones. Immediatament, els policies es van dirigir al lloc i van trobar a una dona molt nerviosa i que estava plorant. La dona va explicar als policies que, moments abans, s’havia produït una baralla a l’interior del bar i havia acabat al carrer.

Els agents van localitzar a un home assegut a la terrassa del mateix bar amb diverses ferides, i van esbrinar que havia tingut una discussió amb un altre home. En el transcurs de les perquisicions, els agents van saber que l’altre participant estava sent atés al centre de salut. Al dirigir-se al centre, els agents es van trobar a un home de 26 anys que, pel que sembla, hauria mantingut una discussió amb altres dos persones i, durant aquesta, li haurien propinat un colp amb una botella de cristall. Davant les lesions que presentava, va ser traslladat a l’hospital Lluís Alcanyís, on va romandre en observació durant una nit.

Finalment, els policies després de realitzar diverses comprovacions van detindre a l’home que estava assegut a la terrassa del bar com a presumpte autor d’un delicte de lesions, que va ser atés en un centre de salut per les seues lesions.

Es continuen les investigacions per al total esclariment dels fets.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

WhatsApp Portal de Xàtiva