La I Gimnastrada Universitària d’Ontinyent ompli de gom a gom el pavelló del Poliesportiu Municipal

1762

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Óscar Borrell qualifica d’èxit els resultats “educatius, esportius i de creació de sinèrgies” assolits amb la iniciativa

La I Gimnastrada Universitària d’Ontinyent organitzada per l’Ajuntament i la Universitat de València omplia hui de gom a gom el Pavelló del Poliesportiu Municipal. Més de 1200 persones entre participants i espectadors acudien a un espectacle multitudinari plantejat per promoure la gimnàstica i l’intercanvi artístic-expressiu, mitjançant l’exhibició de diferents modalitats i tendències gimnàstiques variades.

Una jornada que el regidor d’Esports d’Ontinyent, Óscar Borrell, qualificava de “absolut èxit, tant per la massiva resposta que hem tingut com pels resultats “educatius, esportius i de creació de sinèrgies assolits amb la iniciativa”, destacava. En total han participat 13 centres educatius d’Ontinyent i altres localitats com Xàtiva, Banyeres, Benigànim, Navarrés, Alcoi o l’Olleria, duent-se a terme un total de 33 actuacions amb muntatges coreogràfics d’alumnes de Secundària, Batxillerat i universitaris, tenint com a espectadors a més de 600 alumnes de primària d’Ontinyent i la comarca.

Óscar Borrell agraïa la col·laboració i la implicació de la Fundació Campus Ontinyent i la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, i posava de relleu “la simbiosi educativa i esportiva que hem aconseguit amb esta activitat, que ha servit per fer participar a totes les etapes formatives alhora, un treball conjunt que volíem promoure des del Consell Educatiu de Ciutat i que ja està sent una realitat amb iniciatives com aquesta”, remarcava el regidor. Entre els assistents a l’activitat estaven el vicerector de Participació i Projecció Territorial de la UV, Jorge Hermosilla; el degà de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’esport, Añó, i els promotors de la iniciativa, el vicedegà de FCAFE Ferran Calabuig i la professora Paloma Tortosa.

WhatsApp Portal de Xàtiva