La Guàrdia Civil rescata a un altre senderista en Ontinyent

162

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

  • La Guàrdia Civil ha procedit a l’auxili d’un home de 35 anys i nacionalitat espanyola, que va ser trobat desorientat i amb símptomes d’hipotèrmia en la vesprada d’ahir
  • Gràcies a la professionalitat i determinació amb la qual van actuar els membres de l’equip de rescat van aconseguir socórrer a aquesta persona i evitar així un mal major

En el dia d’ahir 21 d’abril, al voltant de les 20.30 hores, la Guàrdia Civil de València va tindre coneixement que un senderista en la localitat valenciana d’Ontinyent, es trobava desorientat en les proximitats del barranc Tarongers.

Immediatament, efectius del GREIM d’Ontinyent, juntament amb efectius de Bombers del parc de Fontanars dels Alforins i Policia Local d’Ontinyent, així com membres de Seguretat Ciutadana, es van desplaçar fins a la zona on poguera trobar-se aquesta persona, a fi de procedir a la seua localització i auxili.

Després d’obtindre la seua ubicació i després de 40 minuts de cerca, van localitzar al senderista il·lés, encara que fatigat i amb símptomes d’hipotèrmia a causa de les fortes precipitacions.

Posteriorment, una vegada auxiliada la víctima, els agents li van proporcionar abric i la van conduir cap al lloc on es trobava estacionat el seu vehicle al voltant de les 21.50 hores, no requerint assistència mèdica.

Gràcies a la professionalitat i determinació que van demostrar els participants en aquesta actuació, van aconseguir auxiliar al desaparegut evitant així un mal major.

WhatsApp Portal de Xàtiva