Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

  • Els agents han detingut a dos homes els quals han ingressat a la presó provisional com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i infracció a la llei d’estrangeria
  • El macrocultiu es trobava en la seua fase final de creixement, sent intervingudes 953 plantes de marihuana, així com 750 grams de cabdells i nombrós material destinat al cultiu

Agents de la Policia Nacional, en una operació conjunta amb la Guàrdia Civil, han desmantellat una plantació de marihuana a l’interior d’una nau industrial amb quasi 1.000 plantes en la localitat de La Llosa de Ranes. Els agents han detingut a dos homes, de 18 i 50 anys, d’origen albanés, els quals han ingressat a la presó provisional com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i infracció a la llei d’estrangeria. El macrocultiu es trobava en la seua fase final de creixement, sent intervingudes 953 plantes de marihuana, així com 750 grams de cabdells i nombrós material destinat al cultiu.

Les investigacions van començar a mitjan mes de gener, després de tindre coneixement que una nau industrial situada en el municipi de La Llosa de Ranes podria estar sent utilitzada per a albergar un cultiu indoor de marihuana.

Arran de les primeres gestions d’investigació, es va poder observar un gran tràfec de persones a l’interior de la nau, detectant així mateix l’entrada i eixida de diversos vehicles de lloguer. Prosseguint amb les perquisicions, els investigadors van comprovar que existia una connexió il·legal a la xarxa elèctrica.

Comptaven amb una sofisticada infraestructura per al cultiu

Per tals circumstàncies, es va dur a terme a finals del mes d’abril una entrada i registre localitzant a l’interior de la nau un cultiu de marihuana amb un total de 953 plantes en ple estat de floració d’una grandària aproximada de 180 centímetres. A més els agents van confiscar 750 grams en cabdells, 110 llums, 23 panells d’il·luminació led, 55 ventiladors, dues bàscules, entre altres materials que formaven part d’una sofisticada infraestructura per al cultiu d’aquesta substància.

L’operatiu es va saldar amb la detenció de dos homes els quals estaven a càrrec d’aquesta plantació, com a presumptes responsables dels delictes contra la salut pública, frau del fluid elèctric i infracció a la llei d’estrangeria.

Els arrestats, sense antecedents policials, van passar a disposició judicial, decretant-se el seu ingrés a la presó provisional.

Les investigacions han sigut dutes a terme conjuntament per agents de la Policia Judicial de la Comissaria de Xàtiva, en unió al GRECO – Llevant de la Brigada Central de Crim Organitzat i de l’Àrea d’Investigació de la Guàrdia Civil de la Costera.

WhatsApp Portal de Xàtiva