La Font de la Figuera obri les inscripcions a les activitats extraescolars gratuïtes

65

Solopizza Xàtiva

 La Regidoria d’Educació de la Font de la Figuera, amb Irene Vila al capdavant, ha obert el termini per a la inscripció a les activitats extraescolars del curs 2020/2021. Es tracta d’unes activitats subvencionades per la Conselleria d’Educació, dirigides a població escolar d’entre 3 i 18 anys, destinades a compensar els efectes negatius del confinament.

Hi haurà quatre tipus d’activitats: Reforç educatiu per a primària, primer i segon d’ESO, activitat física per a primària, animació lectora per a escolars d’infantil de 3, 4 i 5 anys i per últim destreses dígitals per a l’àmbit educatiu dirigides a estudiantat de 3r, 4t de ESO i 1r i 2n de batxillerat.

La regidora de l’Àrea, Irene Vila, ho explica a través d’uns vídeos publicats al canal de Youtube de l’Ajuntament de la Font de la Figuera: “Estes activitats seran gratuïtes i estaran impartides per personal de l’Ajuntament. D’esta manera afavorim que qualsevol escolar empadronat a la Font puga realitzar-les sense distincions socials i/o econòmiques“, comenta la regidora.

A més, Vila destaca que l’organització dels grups continua les premises sanitàries que estan seguint-se als centres educatius, respectant els grups estables de convivència, per garantir a l’alumnat i les famílies la màxima seguretat.

Per a més informació, les persones interessades poden entrar a www.lafontdelafiguera.net o telefonar al 601 980 366

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva