La brigada d’Agricultura neteja 14 camins rurals abans de l’arribada de les festes de Pasqua

281

La brigada d’Agricultura de l’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat les tasques de neteja i manteniment de 14 camins rurals de cara al previsible increment d’afluència de públic a les zones rurals del terme durant les properes festes de Setmana Santa i Pasqua. El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente, ha informat de l’adquisició per part de l’Ajuntament d’un braç articulat per al tractor de la brigada amb el qual es duen a terme les tasques de desbrossament mecànic.

Aquest nou equipament permet una major eficiència a l’hora de netejar els talussos i marges dels camins rurals. Fins el moment, els treballadors municipals han procedit a netejar els camins d’Alboi, Hoyos, Cova Negra, Pont Sec, de Francés, de la Casa Bernabé i la senda de Cambra. Durant els propers dies, les actuacions s’entendran a 8 camins més, com són el de Pinyana, Vallfarta, Puig, Casa Sumsi, de les aigües, del Portet i Fillola, així com completar les tasques als camins de Cambra i senda de Cambra.

A més de les tasques de neteja, la brigada també està procedint a la reparació del ferm en alguns vials de Bixquert i la resta del terme municipal, com en el cas del camí de la Fillola, a la zona del Carraixet, a la Corona de l’Estrela, al Pont Sec, al camí d’Annauir i al camí de la Telefònica.