La Biblioteca Municipal de Xàtiva habilita un punt d’intercanvi de llibres

La pràctica, coneguda com a «BookCrossing», consisteix en compatir llibres lliurement amb la resta de persones usuàries per a la seua lectura

112

Solopizza Xàtiva

Centelys

La Biblioteca Municipal de Xàtiva ha instal·lat en l’entrada principal, junt a l’ascensor, una prestatgeria dedicada a l’intercanvi de llibres entre els usuaris, una pràctica coneguda com a «BookCrossing».

El «BookCrossing» és una pràctica llargament estesa arreu del món que consisteix en deixar llibres en llocs públics perquè els aprofiten altres lectors. La idea és alliberar llibres per tal de que siguen llegits successivament per altres persones.

Cal destacar que no es tracta d’un espai per a donar llibres a la biblioteca, sinó per a compartir-los lliurement amb la resta de ciutadans i ciutadanes de Xàtiva i de les persones usuàries de la Biblioteca.

«Posem aquest punt d’intercanvi a disposició de la ciutadania per tal de que puga deixar els llibres que ja no necessita o recollir els que trobe interessants per a la seua lectura», ha manifestat la regidora de Biblioteca Mariola Sanchis.

WhatsApp Portal de Xàtiva