Èxit en la conferència de Joan Baldoví i Sara Llobell a Xàtiva

184

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Ahir dijous el col·lectiu de Més-Compromís de Xàtiva va celebrar l’acte “Present i futur del valencianisme“, el qual va comptar amb la presència del diputat Joan Baldoví i Sara Llobell, representant de JovesPV-Compromís.

Durant l’acte Sara Llobell va parlar del funcionament de l’organització de Joves i quina tasca es fa a les institucions. Pel que fa a Joan Baldoví, va explicar la importància de tindre partits com Compromís, que defenen els interessos dels valencians allà on estan.

Des del col·lectiu es mostren contents per la gran acceptació que va tindre aquest acte, ja que va omplir de gom a gom la sala de conferències de la Casa de la Cultura de Xàtiva. “Volem donar les gràcies a tota aquella gent que va assistir a l’acte” han comentat des de Compromís Xàtiva. Com bé va dir Joan Baldoví “polítiques valencianes són les que ens calen als valencians i Compromís és l’únic partit que ha demostrat que realment lluita per tots nosaltres“.

Així mateix, el secretari local Ferran Minguet va animar a tots els assistents a “participar activament en la política” i els va recordar que “les portes d’entrada al col·lectiu estan obertes” animant-los a “anar de la mà en la revolució valencianista“.

Abans de l’inici, les veïnes i veïns del Nucli Històric de Xàtiva es van reunir a la porta de la Casa de la Cultura, per poder parlar amb Joan Baldoví i així poder explicar les reivindicacions constants que tenen amb el tema de les fugues d’aigua.

WhatsApp Portal de Xàtiva