Es presenta l’oferta gastronòmica per a la Fira Modernista de Carcaixent

657

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Hi haurà dos espais gastronòmics on els visitants podran trobar tapes i menús a preus especials

Aquest matí s’ha fet al Palau de la Marquesa l’acte de presentació de la Mostra Gastronòmica de la Fira Modernista on els diferents restaurants i bars de Carcaixent han exposat les tapes i menús que han creat exclusivament per a aquest cap de setmana. Els hostalers, caracteritzats amb indumentària de principis de s.XX, han presentat les les seues propostes gastronòmiques amb una degustació del que podran trobar-se els visitants durant el cap de setmana.

Durant la Fira Modernista van a habilitar-se dos espais gastronòmics diferenciats. Per una banda, «La Plaça de la Tapa» on els hostalers que participen oferiran tapes a 150€ i, per altra banda, l’anomenat «Espai Gastronòmic» que comprendrà des de la prolongació del Passeig, el mateix Passeig i Julià Ribera on els bars, restaurants i altres comerços oferiran també tapes i menús especials.

L’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, ha recordat que una de les motivacions fonamentals de la Fira és donar a conéixer valor patrimonial, social i cultural de Carcaixent “però especialment aprofitar l’esdeveniment per a dinamitzar social i econòmicament la ciutat”. Per aquest motiu, ha agraït l’esforç que han realitzat els bars, restaurants i altres negocis d’adaptar els seus menús a la temàtica modernista i oferir menús diferents i molt atractius tant per als visitants com per als mateixos veïns i veïnes de Carcaixent.

A les 19.00 hores del divendres 10 de juny s’obrirà l’anomenada Plaça de la Tapa, l’espai gastronòmic i el mercat d’artesans. A les 20.00 hores, una persona caracteritzada de Julià Ribera realitzarà un discurs d’inauguració de la Fira Modernista i, per finalitzar el dia, a les 22.30 hores, en l’escenari ubicat al carrer Julià Ribera tindrà lloc el recital de poesia “Carcaixent i Dolces”, un espectacle de paraula, música i imatge en homenatge al paisatge de l’horts preparat pel poeta Josep Piera.

WhatsApp Portal de Xàtiva