Els veïns i veïnes de Xàtiva exhaureixen els bons de comerç en tan sols una setmana

Els 500.000 euros que van posar a la venda s’han esgotat aquest dijous, i es podran bescanviar als comerços associats fins al 15 de juny

188

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Aquest dijous s’han exhaurit els 500.000 euros de bons de comerç que l’Ajuntament de Xàtiva va posar a venda fa tan sols una setmana, el dia 15 de desembre.

Milers de veïns i veïnes de Xàtiva s’han pogut beneficiar d’aquesta quarta fase de bons de comerç, mitjançant l’adquisició de fins a dos bons de 20 euros, cadascun dels quals es pot bescanviar per valor de 40 euros fins al dia 15 de juny als establiments adherits a la campanya.

En total hi ha 227 negocis de Xàtiva vinculats a aquesta campanya de bons, repartits en sis seccions diferenciades: Serveis, Electrodomèstics, Alimentació, Sanitat, Comerç en general i hostaleria. El llistat de comerços es pot consultar a la pàgina web www.reactivemxativa.com i tots ells estan identificats amb una pegatina a col·locada a un lloc visible del negoci.

Cal recordar que en cas de voler bescanviar els bons d’altra persona, serà necessari presentar una autorització, la qual es pot descarregar a la web del Reactivem Xàtiva, o bé emplenant-la en la seu d’Adexa, sempre amb la signatura de les persones implicades. Adexa és l’encarregada de donar suport a la ciutadania i als comerços adherits, i per a tal efecte ha habilitat un telèfon per a efectuar les consultes: 622 129 573.

«És la primera vegada que ens passa que s’exhaureixen en tan sols una setmana tots els bons posats a la venda. Aquest és un magnífic resultat, pel que cal agrair-li a la ciutadania l’adquisició d’aquests bons i des d’ací vull animar a consumir-los en aquestes festes de Nadal, perquè és el millor moment per donar el nostre suport al nostre comerç local», ha explicat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

Fins al moment ja s’han consumit un total de 1.503 bons, per un valor total de 60.120 euros. Amb aquesta quarta fase de bons, i sumant les tres fases anteriors, l’Ajuntament i el veïnat de Xàtiva haurà injectat directament als comerços de la ciutat més de 2,5 milions d’euros.

WhatsApp Portal de Xàtiva