Els alumnes de Canals tornen amb normalitat als seus centres educatius

26

El 9 de setembre ha estat la data escollida per iniciar un nou curs educatiu 2019-2020. L’alumnat dels diferents centres educatius de Canals, han anat incorporant-se a les seues aules amb normalitat absoluta.

Cal recordar que durant l’estiu, la regidoria d’educació de l’Ajuntament de Canals i la de serveis municipals han anat de la mà a l’hora de coordinar-se per tal de dur a cap la subsanació de les incidències detectades a qualsevol dels centres educatius del municipi.

A més, s’ha actuat de manera especial en la construcció del nou menjador del col·legi Calixt III, un espai que es posarà en funcionament quan s’habiliten, entre d’altres, els electrodomèstics que calen perquè es pose en marxa.

Una de les novetats del curs escolar a Canals era la nova aula experimental de 2 anys al col·legi públic José Mollà que per seguretat de l’alumnat no s’obrirà fins que tot no estiga com cal. Fou divendres passat quan l’alcaldessa Mai Castells acompanyada pel regidor d’educació Vicent Tornero visitaren l’estat de les obres i decidiren amb el consens de les famílies afectades i la direcció del centre educatiu José Mollà, no obrir l’aula fins que les obres s’adequaren a les necessitats dels alumnes de 2 anys que són els que la van a utilitzar.

També en este nou curs s’ha adequat el camí que uneix Canals i Aiacor amb el centre públic Vicente Rius per tal de millorar la seguretat de totes i tots els que transiten per aquesta zona en horari escolar.

WhatsApp Portal de Xàtiva