WhatsApp Portal de Xàtiva

Actualment ens trobem en una primera fase de desconfinament iniciada per l’eixida dels xiquets menors de 14 anys al carrer, després de 43 dies confinats en les nostres llars per la crisi de la Covid-19.

Per això, des de TOPOGRAFIA LINDEROS, conformat pel xativí Pablo Vidal Fontiveros, publica aquesta eina web per a aconseguir determinar l’àrea en la qual poder passejar als xiquets menors de 14 anys sense sobrepassar la restricció d’un quilòmetre del nostre habitatge i ajudar-nos a cerciorar-nos de nostre limite o àrea.

La funcionalitat d’aquesta eina web conformada per un mapa interactiu amb el qual interactuar és senzill:

  1. Entrem a la web www.desconfinandoconhijos.com amb el nostre telèfon intel·ligent i ens apareix la primera pàgina informativa, la qual haurem de tancar-la per a prosseguir una vegada llegida
  2. Seguidament, premem sobre el botó de localització GPS (últim botó situat en la bateria de botons superior esquerra)
  3. Per últim, donem els permisos oportuns al nostre dispositiu mòbil i aconseguirem ser situats en el mapa, fixant així un circule sobre la nostra posició d’1 km de ràdio

A més, disposa de diferents mapes base que podrem seleccionar per a visualitzar la Cartografia que més ens interesse.

D’aquesta forma gràcies a aquesta eina web conéixer la nostra àrea d’1 km al voltant de la nostra casa és tasca senzilla per a un desconfinament que cada dia que passa està més a prop. Per això des de TOPOGRAFIA LINDEROS volem sumar-nos al compromís amb la nostra societat donant tots els ànims per a aconseguir que aquest període tan complicat passe com més prompte millor.

A més de la creació d’eines web amb mapes interactius, ofereix diversos serveis topogràfics com aixecaments topogràfics, georeferenciacions (GML) i esmenes cadastrals.

 

 

 

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva