Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Igual que el torneig masculí del passat mes de febrer. El mateix partit inaugural, un partit tan atractiu com el Joventut Badalona i València Bàsquet obrirà el III Torneig Nacional Cadet Femení de Bàsquet. Un partit molt atractiu per a totes aquelles persones que els agrada el bàsquet de formació. Dos clubs que han donat molts bons moments en les darreres temporades en el torneig masculí, i ara ho volen fer en el femení.

Tot açò es sap després que ahir, el club confirmara els horaris dels partits de tot el torneig, on a més d’aquest enfrontament, la jornada inaugural donarà pas també a al debut de l’equip local del C.B. Genovés davant un Estudiantes Madrid que arriba al Genovés després de ser un referent com a club en categories de formació.

La maratoniana jornada del dissabte farà que es juguen 4 partits, dos en horari de matí i altres dos en horari de vesprada, i ja el final els partits per a tercer i quart lloc i la gran final, que està prevista es jugue a les 12 del migdia.

Un torneig atractiu pels plantes que hi participen i com no, pel format que aquest calendari de lliga tots contra tots es planteja. El primer cap de setmana de desembre, el millor bàsquet de la categoria estarà present per primera vegada al Genovés.

III TORNEIG NACIONAL CADET FEMENÍ DE BÀSQUET DEL GENOVÉS Dies 1, 2 i 3 de desembre de 2023 – Pavelló Municipal del Genovés POLIESPORTIU “PACO CABANES EL GENOVÉS”

DIVENDRES 1 DE DESEMBRE DE 2023.
17’30 H. – VALÈNCIA BÀSKET CLUB– JOVENTUT DE BADALONA
19’15 H. – C.B. GENOVÉS– ESTUDIANTES MADRID
21’30 H. – Presentació del Torneig al Museu de la Pilota.

DISSABTE 2 DE DESEMBRE DE 2023.
10’00 H. – C.B. GENOVÉS – VALÈNCIA BÀSKET CLUB
12’00 H. – JOVENTUT DE BADALONA – ESTUDIANTES MADRID
17’15 H. – C.B. GENOVÉS – JOVENTUT DE BADALONA
19’00 H. – VALÈNCIA BÀSKET CLUB – ESTUDIANTES MADRID
DIUMENGE 3 DE DESEMBRE DE 2023.
10’00 H. – 3er i 4t LLOC
12’00 H. – FINAL

WhatsApp Portal de Xàtiva