Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

16.12.2021 | Sandra García i Elena Luna

El primer equip femení del Ciutat de Xàtiva, el sènior A, es va imposar per 4 a 1 al Crevi-llent diumenge passat en el Paquito Coloma. Les de Rocío Hervás van eixir disposades a guanyar el partit i ho van demostrar durant els noranta minuts amb un gran joc. En la primera part, Daniela Madueño va marcar dos gols de falta, posant el 2-0 en al marcador abans del descans. En la segona part, les locals van continuar dominant l’encontre i van arribar a marcar dos gols més, gràcies a Maria Sanchis i Lara Díaz. En els últims minuts, el rival va apretar més i va aconseguir marcar un gol, deixant el resultat final en 4-1. Amb aquest triomf, el conjunt xativí suma tres punts molt importants que els permeten ascendir fins a la setena posició de la taula. Aquest cap de setmana, el rival a batre serà un CF At. Algorfa que els precedeix en la classificació.

D’altra banda, el Ciutat de Xàtiva sènior B es va veure superat pel CE Alberic. La primera part de les de José Enrique Sanchis va ser molt bona, amb bastant ordre i llançant algu-na contra perillosa, però amb la mala fortuna de no convertir cap en gol. No obstant això, el rival va aprofitar una jugada a pilota parada per a posar-se per davant. Ja en la segona meitat, les locals, amb major experiència, van dominar el partit, i les xativines no van poder evitar una derrota que al final va ser per 4-0. La pròxima jornada s’enfronten al CD Albaidense.

Finalment, l’infantil-cadet femení va perdre per la mínima davant la UD Alzira dissabte passat. Les d’Andrea Tormo van disputar un bon partit, però no van poder guanyar en-front de l’actual líder de la lliga. En els primers minuts, les visitants van marcar el tant que va obrir el marcador. Les locals van intentar empatar, però no van ser capaces i ho van aprofitar les seues rivals per a ampliar el seu avantatge. En el segon temps, les lo-cals van jugar millor i van aconseguir reduir distàncies amb un gol de Lucía Calatayud que va ser insuficient per a puntuar.