Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El PP ha reclamat al govern municipal l’actuació en els camins del terme municipal. Des del PP critiquen el abandó total que pateixen els vials de les zones rurals així com els de la zona de Bixquert. Les foradades, les rases i el desgast de l’asfaltat fa en molts casos que la conducció per aquests camins siga perillosa per als conductors.

Per al regidor popular Marcos Sanchis “la solució passava perquè amb els 200.000 euros que el govern del Sr. Cerdà es gastarà en l’ampliació del pàrquing de l’Hospital, podrien haver-se arreglat molts camins de l’acabe municipal, molts d’ells totalment intransitables. Però, lamentablement el Sr. Cerdà, anteposant la seua filiació política als interessos generals dels xativins, ha sigut incapaç d’exigir que la Conselleria de Sanitat assumira la construcció del pàrquing, havent-la de pagar els veïns de Xàtiva en detriment d’altres actuacions importants per a tots”.

Els populars recorden que l’Ajuntament va adquirir els terrenys per al pàrquing de l’hospital al març de 2019, i que a l’octubre d’aqueix mateix any li’ls va cedir a la Conselleria de Sanitat. Aicí mateix, comenten que al desembre de 2020 el grup del PP a l’Ajuntament de Xàtiva va presentar una moció en el ple per a exigir-li a la Conselleria de Sanitat la construcció de l’ampliació del pàrquing que “el govern socialista del Sr. Cerdà va rebutjar“. “Finalment després de més de tres anys serà l’Ajuntament el que escometrà les obres per la negativa de la Conselleria en perjudici d’altres obres prioritàries per a Xàtiva” han denunciat des del Partit Popular.

WhatsApp Portal de Xàtiva