El PP ha demanat que es declare el dol a Xàtiva pels morts en la pandèmia.

Marcos Sanchis: "per respecte als morts i les seues famílies les banderes han d'onejar a mitja asta i els perfils oficials de les xarxes aparéixer amb crespó negre".

542

Comunicat Partit Popular Xàtiva:

El regidor del grup municipal Popular, Marcos Sanchis, ha sol·licitat en la comissió informativa de règim interior que les banderes dels nostres edificis municipals onegen a mitja asta en senyal de respecte per les persones que han perdut la vida i els seus familiars. Així mateix ha demanat que els perfils oficials de l’ajuntament en les xarxes socials apareguen amb un crespó negre, en senyal de dol.

Des que va començar la pandèmia a Espanya s’han perdut més de 19.000 vides, segons fonts oficials del Ministeri de Sanitat, encara que és veritat que poden ser més. És per això que des del grup municipal demanem aquest gest per part de l’ajuntament cap a les persones mortes i els seus familiars. A la nostra Ciutat no podem saber les persones que estan infectades o que han pogut morir a causa del coronavirus, encara que hem demanat a l’alcalde al fet que inste a la Conselleria de Sanitat a facilitar-nos, atés que serà important per a poder començar a totes mesures per a la desescalada.

No es tracta de buscar responsables, ni culpables sinó de donar un reconeixement a aqueixes persones que han marxat sense acabar el seu projecte de vida, i que a més els seus familiars i amics no els ha pogut donar acomiadar com toca.

WhatsApp Portal de Xàtiva