El PP denuncia l’incompliment de la creació de la figura d’alcalde pedani en Bixquert per part del PSPV

Sanchis (PP): “En aquests quasi 8 anys la improvisació, l'abandó i la falta de propostes són els senyals del govern socialista”

153

Solopizza Xàtiva

Centelys

El PP ha denunciat l’incompliment per part del Sr. Cerdà de la creació de l’alcalde pedani en Bixquert. Els populars recorden que aquesta mesura va ser la proposta estrela del candidat socialista en la passada campanya electoral de 2019, i denuncien que hui en dia continua sense materialitzar-se. De fet, el PP ja va criticar a l’equip de govern la seua falta de voluntat política per a posar en marxa aquesta mesura a mitjan anys 2020 i els socialistes van respondre que ho posaria en marxa al setembre d’aquell mateix any. “La qual cosa com veiem ha sigut totalment fals, han tornat a mentir” han comentat des del Partit Popular.

Segons Marcos Sanchis “tenim un govern que menteix sistemàticament, han passat més de tres anys que van proposar la mesura de l’alcalde pedani de Bixquert i no tenen voluntat política de posar-la en marxa, és una promesa incomplida; per al govern socialista les reclamacions dels veïns de Bixquert no són una prioritat”.

En el passat plenari del mes de maig, el regidor popular Marcos Sanchis va criticar al govern socialista que “en dos anys que han transcorregut des que es va aprovar pel ple municipal el pla local de cremes, el govern socialista no ha pres cap mesura per a promoure usos alternatius a la crema dels rostolls, com sí que ho han fet altres municipis com Ontinyent”.

Marcos Sanchis ha lamentat “la improvisació, l’abandó i la falta de propostes del govern socialistes en Bixquert; els camins estan molts d’ells plens de foradades, els marges sense netejar, la zona dels contenidors plens de brutícia, falta vigilància policial, sense repetidor de televisió i, com hem repetit en moltes ocasions, sembla que l’equip de govern no acaba d’entendre que Bixquert és Xàtiva i mereix els mateixos serveis i atencions que en nucli urbà de Xàtiva”.

WhatsApp Portal de Xàtiva