El PP demana que s’òbriga el termini perquè les empreses s’inscriguen al programa de bons

MJPla: “Lamentem que Sr. Cerdà no ens informe de les dades que li demanem sobre el consum de bons en el passat ple”

146

El Partit Popular de Xàtiva demana que s’òbriga un nou termini perquè les empreses que no es van inscriure en el seu moment puguen fer-ho ja. Des del PP exposen que “portem des del passat ple del mes de juny demanant que s’amplie aquest termini a l’equip de govern, en tindre coneixement que hi havia empreses que no s’havien pogut inscriure per diverses circumstàncies“.

Des del PP critiquen que dels 800 comerços registrats a la ciutat (segons un informe de la Conselleria d’Economia) únicament s’havien inscrit 300 al programa de bons per al consum, i pregunten si l’equip de govern sap a què es deu aquesta circumstància. “És per això que en la comissió d’hisenda de juliol es va demanar que s’obrira un termini per a inscriure’s noves empreses“, han explicat des del partit.

MJPla ha demanat a l’equip de govern que “atés que s’han consumit la meitat dels bons -5000-, que done la possibilitat que s’inscriguen més empreses, obrint un termini de 10 dies per a inscriure’s i així que més comerços puguen beneficiar-se de la mesura. Pensem que és una bona mesura perquè arribe a més comerços”. Així mateixa ha lamentat la portaveu popular que “aquesta informació sobre el consum dels bons de comerç se li va demanar a l’alcalde en el passat ple, i no s’ha facilitat a aquest grup”.

Per la seua part, l’Ajuntament va informar ahir que els 10.000 bons que s’havien posat a la venta el passat 1 de juliol es van esgotar la passada setmana, a penes quatre setmanes després de l’inici de la proposta del «Reactivem Xàtiva».

També va informar que “la idea és tornar a traure a la venta una quantitat important de bons una vegada s’acabe el procés d’aquests”, i que arribat el moment s’obrirà un nou procés d’inscripció per a que aquells comerços i establiments que encara no estan inscrits en el programa puguen també sumar-se a la iniciativa. Segons ha afirmat Cerdà «pel moment són pocs els negocis que encara no formen part de la iniciativa i han preguntat per aquest tema al no haver-se apuntat a aquesta primera campanya per desconeixement o perquè no ho van considerar oportú»

WhatsApp Portal de Xàtiva